RSS
email

La rebel·lia continguda de Nadal


Sembla ser que a Montilla li comencen a sortir bolets al seu mateix partit. És en aquest sentit com, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques Joaquim Nadal, no ha negat (en declaracions a TV3) que possiblement assistiria a la manifestació de dissabte organitzada amb motiu del caos de les infraestructures, si Magdalena Álvarez fos ministra d'un govern del PP.

Nadal assumeix d'aquesta manera una rebel·lia continguda. Si bé ha mostrat la seva complicitat amb la tesis que governés el PP, a la pràctica no serà capaç de presentar-se a la manifestació de dissabte. Tanmateix s'ha mostrat positiu davant la idea que la ciutadania surti al carrer per a manifestar les seves queixes davant els problemes d'infraestructures.

Doncs potser ja sigui hora, que si realment està d'acord amb la dimissió d'Álvarez i amb la manifestació de dissabte, que sigui conseqüent i marxi d'un Govern que no pensa en res més que a donar cops de colze a Catalunya a canvi de donar estabilitat al govern de Zapatero. Potser ja sigui hora que algún membre del partit de Montilla planti la cara que el mateix president de la Generalitat és incapaç de plantar.

Per Catalunya i pels catalans, aturem aquest desastre d'una vegada per totes. I si vostè se suma al seny i al sentit comú d'aquesta causa, conseller Nadal, demostrarà ser més coherent amb el que realment creu.



Bookmark and Share