RSS
email

Ple de pressupostos i ordinari de desembre


Arribava aquesta nit a casa passada la 1 de la matinada. Venia directe de l'Ajuntament on vam fer el ple ordinari de desembre i el ple de pressupostos tot en un. Un ple tan carregat de punts per debatre que va allargar-se fins al dia 20.

Dels punts més destacats a banda del pressupost hi havia les dues mocions que presentàvem. Una d'elles era la proposta per posar l'enganxina del CAT als vehicles municipals. Va prosperar amb el vót a favor de tots els partits menys el vót del PP que es va abstenir. L'altre moció, que condemnava el règim de Fidel Castro i proposava fer difusió de l'activitat de les Damas de Blanco per Esplugues, va rebre el suport de tots els partits excepte d'ICV-EUiA que va votar-hi en contra.

Sobre el tema dels pressupostos, l'equip de govern va rebre 1 vót a favor del PP i 3 vóts en contra: el nostre, el d'ERC i el d'ICV. Tot i que valgui dir que vam fer un gran esforç per intentar arribar a acords amb els socialistes, no hi va haver acord possible. Ells van fer poques concessions i hi havia alguns temes troncals del nostre programa de govern que eren molt contraris a la seva política. Sobretot en tema seguretat i impostos.

No passa res. Ho vam intentar i no ho vam aconseguir. Ara comença el periode d'esmenes per intentar una segona negociació.



Bookmark and Share