RSS
email

L'Arsenal mereixia la Copa d'Europa

Amb la objectivitat de no simpatitzar ni amb el Barça ni amb cap altre equip de futbol (i els qui em coneixen ho saben) puc afirmar que l'Arsenal ha estat el mereixedor de la Copa d'Europa. Amb un domini del partit fins als darrers deu minuts, que el Barça ha aprofitat per reequilibrar el marcador, l'Arsenal ha tingut un bon control amb permanents desmarcades sobre l'equip culé.
Crec que cal destacar el lideratge del dorsal 14 de l'Arsenal, Thierry Henry, qui ha dominat amb comoditat davant de la defensa del Barcelona, i del porter Manuel Almunia (dorsal 24) que ha fet molt bona feina fins als darrers deu minuts, quan la defensa de l'Arsenal ha afluixat.
Per part de l'equip català ha estat lamentable el paper que ha fet el dorsal 10 blaugrana, Ronaldinho. Qui és considerat una de les estrelles del Barcelona ha estat incapaç de marcar un trist gol en un partit de la importància d'aquest. En aquest sentit Samuel Eto'o (dorsal 9) ha demostrat la seva superioritat respecte al brasileny.
Malgrat que pesi a molts culés, el Barça no ha jugat prou bé per a merèixe's la Copa d'Europa. Les coses com siguin.

Bookmark and Share

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull mostrar el meu màxim desacord amb aquesta reflexió. Sí, el Barça no ha jugat com ell sap surant la primera part però això no vol dir, ni de lluny, que no es mereixés guanyar per la gran temporada que ha fet, no només en Lliga de Campions, sinó també en la resta de competicions a les quals a participat. És injust dir que no ens ho mereixíem. Als que ens agrada el futbol vam patir i reconeixem que no és el Barça al que estem acostumats, però estem contents i satisfets de poder haver brodat una temporada com aquesta.
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

Òscar ha dit...

Me'n alegro de,per primera vegada, poder discrepar absolutament amb tu amb el teu post.

El Barça d'ahir mereixia guanyar i més després del atracament de l'anul·lació del primer gol.El partit no va ser dels milors del Barça però va saber remuntar un gol en contra.El Barça s'ha comportat amb humilitat i amb feina d'equip com el millor equip d'Europa i mereixia guanyar.Ja era hora un reconeixement Europeu a un equip que sempre ha tingut mala sort a la Champions.

M'adhereixo al comentari de la Nat i afegeixo: VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA LLIURE!

Pedro ha dit...

Al Barça li van anul.lar un gol legal de Guily i el de Campbell no era falta.
Més injust que això no hi ha res.

Anònim ha dit...

Tirar piedras sobre el propio tejado...

Anònim ha dit...

El Barça es mereixia guanyar i més davant l'Arsenal, és veritat que no vem jugar massa bé, però després d'eliminar al Chelsea i al Milan, ja hem demostrat la nostra qualitat. Portem una temporada molt bona, i només faltava la copa d'Europa per arrodonir-ho. VISCA EL BARÇA!!!!

Ferran Caballero ha dit...

jajaja! Ets un geni! Quin post més irònic. De debò que he rigut molt, felicitats!