RSS
email

Nadal pronostica eleccions anticipades

Joaquim Nadal, portaveu del Govern de la Generalitat anuncia que amb molta probabilitat a la tardor es convocaran les eleccions al Parlament de Catalunya. Així ho admetia a la Cadena Ser dient concretament "es más que probable que en otoño tengamos consulta electoral" a Catalunya. És molt singular aquesta afirmació ja que ahir va afirmar amb rotunditat que no era el moment de parlar d'eleccions, i just un dia després ho deixa entreveure. No han tardat en sortir veus desautoritzant Nadal, concretament la del portaveu del grup parlamentari socialista, Miquel Iceta, i la del primer secretari del PSC-PSOE, José Montilla. Mentre Iceta ha dit a Nadal que "és historiador i no astròleg", Montilla ha atribuït a Nadal una opinió personal. El cert és que Nadal no és tan ruc com per no saber distingir una cosa de l'altra, recordo quan es presentava de candidat a la Presidència de la Generalitat... Queda clar que els socialistes estan preparant el terreny, que comencen a fer públic que la mort d'aquest Govern no té marxa enrera.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Salvador Grifell ha dit...

Ara ja no és només Nadal sinó que també en Carod s'ha sumat al carro de les eleccions anticipades. El final del tripartit és la crònica d'una mort anunciada...

Òscar ha dit...

Jo ja passo d'escriure al meu bloc articles de política catalana...el tristparit té la capacitat de fer que una notícia que escrigui un dia per el matí acabi en desús la mateixa tarda a causa d'algun altre escàndol o crisis que ells solets han organitzat...en fí, que almenys ens quada el consol que això s'acaba.Al final en comptes de preparar-nos per a les municipals de Maig haurem de preparar-nos per unes noves eleccions nacionals.

Jaime ha dit...

Cadia dia som més els qui afirmem que som una nació.Ja tindrem ocasió de parlar-ne. Ara, a treballar, cadascú en el nostre àmbit, però sense ignorar que una part important del futur de Catalunya es dibuixa als propers mesos.




http://blogdeldescanso.blogspot.com/