RSS
email

Segon govern en 20 dies

Ahir la premsa se'n feia màxim ressò. Arribava el segon govern de la Generalitat en menys d'un mes. Aquest cop, per a cobrir la sortida dels exconsellers d'ERC. En poc més de dos anys Maragall ha presidit ja 5 governs diferents. Una mitja que implica nou govern cada sis mesos. Una clara mostra de què ni PSC-PSOE, ni ERC ni ICV-EUiA han estat capaços de liderar una alternativa als governs de Convergència i Unió, que per cert, amb els seus encerts i els seus errors, mai havia donat a Catalunya la inestabilitat que hem tingut en aquest temps. Cada 6 mesos un nou govern. Amb un nou govern sense conseller en cap però amb un Joaquim Nadal molt reforçat (qui assumeix la conselleria de Presidència), Maragall aprofita el planter del PSC-PSOE i incorpora Carme Figueras (regidora de Molins de Rei) al capdavant de Benestar i Família, José Manuel del Pozo (regidor de Girona) per dirigir la nova conselleria d'Educació i Universitats (es fusionen les antigues conselleries d'Educació i Universitats, Recerca i Societats de la Informació) i Xavier Sabaté (exregidor de Tarragona i actual delegat del Govern a Tarragona) assumeix Governació i Administracions Públiques. Amb sort, aquests consellers tindran més vida que els difunts Vendrell i Balcells. Però per sort, per poc temps.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Òscar ha dit...

Enhorabona Roger per el nou format dle bloc...com el bon vi es millora dia a dia...

En quan a la notícia...doncs no gaire cosa.Aquí tenim un govern interí i precari amb el suport de 51 diputats al Parlament...tot un quorum.

i que dir dels nous consellers: que a educació han enviat el únic regidor socialista vàlid de Girona i que ja es perfila com a succesor de la Pagans. A governació al pobre home que ha intentat en va rebatar-li l'alcaldia a en Joan Miquel Nadal a Tarragona i a benestar...a la nòvia del nostre estimat Pepe Zaragoza! Total, si teniem col·locats a tots els germans...no està de més col·locar la parella no? ;-)