RSS
email

DimiZió, amb Z de Zapatero



Potser ha arribat l'hora d'exigir responsabilitats polítiques al caos de Renfe que venim arrossegant des de fa uns quants mesos.

Primer va venir l'ambaixador Víctor Morlán prometen mesures correctives al desastre ferroviari que està patint el cinturó de Barcelona. Una sèrie de mesures que l'únic que van aconseguir va ser empitjorar la situació i crispar més els ànims dels usuaris habituals de la companyia ferroviària. NO ha dimitit.

Van seguir les declaracions de la ministra de Fomento, qui, amb un estil propi, va convidar als catalans a prendre's el caos de forma simpàtica, fent un paral·lelisme amb el tancament en un ascensor que va viure la sra. Álvarez en la nit inaugural de les noves instal·lacions de La Vanguardia. Dit en altres paraules, va riure's de la situació. Això sí, seguia prometent que l'AVE arribaria el desembre d'enguany. NO ha dimitit.

Ara toca que dimiteixi Zapatero, ja que ha permès sense cap mena d'inquietut que Morlán, i especialment Álvarez, segueixin rifant-se de la problemàtica ferroviària i no hagin aportat ni una solució eficient. Recordem que el servei d'sms que va engegar Renfe s'ha penjat en diverses ocasions. A més la solució passa per paralitzar l'us de la línia del Garraf durant quinze dies.

Caotic, vergonyós i alarmant. El país no és que no vagi bé, és que va fatal. I Montilla segueix sent còmplice de la situació. Un Montilla que prometia fets i no paraules. Renoi, si aquests fets són els que beneeix l'exministre espanyol, millor que tanquem la paradeta i emigrem a algun altre país on el sentit comú presideixi l'activitat política dels nostres governs.


Bookmark and Share