RSS
email

Zapatero torna a riure's de Catalunya


Efectivament, els rumors que fa unes hores corrien, eren del tot certs. El govern de Rodríguez Zapatero ha apostat per les aliances d'Iberia i d'Spanair en l'assignació de la nova terminal Sud de l'aeroport del Prat.

Una decisió que fa volar pels aires l'aposta dels sectors econòmics, socials i polítics del país, que esperaven poder convertir l'aeroport del Prat en un aeroport intercontinental. Però amb la permanència d'Iberia en aquesta nova assignació, s'estronca l'eixamplament de la base d'operacions del Prat.

De nou José Luis Rodríguez Zapatero torna a riure's del nostre país amb aquesta nova jugada. Que ZP s'aprofiti de Catalunya en benefici electoral propi no té nom. Com tampoc té nom que el tripartit-2 hagi aplaudit la decisió del govern espanyol. Anem enrera enlloc d'anar endavant, gràcies a Zapatero, i gràcies a Montilla, tal com avançava al darrer post.


Bookmark and Share

2 comentaris:

marta ha dit...

Pero en tu opinión es bueno o es mala esa noticia, independientemente de quien la haya decidido

Anònim ha dit...

Evidentemente es una mala noticia para el desarrollo económico del país, dado que impedirá claramente saltar el charco atlántico así como consolidar las rutas europeas.