RSS
email

El PSC-PSOE es queda sol aprovant les ordenances fiscals


Amb nou vóts (PP, ICV, CiU i ERC) en contra i dotze vóts a favor (PSC-PSOE), el partit socialista va tirar endavant l'increment de les taxes i dels impostos municipals. Unes taxes que parteixen d'un 3,3 % d'increment i que arriben fins al 10 %.

Ara bé, el que més ens va preocupar va ser ni més ni menys que l'increment del 6% de l'IBI (més un 2% del tram estatal). Un increment brutal i absolutament fora de lloc, partint de la base de què el cost de la vida ha pujat vora un 2,7% i que malauradament, encara tenim pensionistes que malviuen, famílies hipotecades fins al capdamunt per tirar endavant les seves llars i mileuristes que no aconsegueixen llocs de treball de qualitat. I la resposta socialista és justament incrementar impostos.

Aquest és el xarop que ens dóna l'alcaldessa Pilar Díaz, qui també és regidora de serveis econòmics per a millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans. No és permissible, sense cap mena de dubte. I prova d'això és que les ordenances van rebre 9 vóts en contra i 12 a favor.


Bookmark and Share