RSS
email

La composició de la delegació del Govern a Catalunya


El delegat del Govern a Catalunya, José Montilla, ha signat aquest migdia els decrets pels quals nomena els titulars dels diferents departaments de la delegació del Govern a Catalunya.

Departament del Vicepresident
Josep Lluís Carod-Rovira (ER)
consultor de Perpinyà i coprotagonista de les corones d'espines

Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
Joan Saura (ICV)
el defensor dels papers per tothom, dels ocupes i del bus de l'Estatut

Departament d'Economia i Finances
Antoni Castells (PSC-PSOE)
la cara amble i catalana de la delegació del Govern a Catalunya

Departament de Governació i Administracions Públiques
Joan Puigcercós (ER)
l'exponent de prepotència d'Esquerra Republicana

Departament de Política Territorial i Obres Públiques
Joaquim Nadal (PSC-PSOE)
capitell del cas Carmel i del Túnel de Bracons

Departament de Justícia
Montserrat Tura (PSC-PSOE)
la "chica Maragall" responsable del pitjor desplegament de Mossos de la història i de la massiva presència de radars a les carreteres del país

Departament d'Educació
Ernest Maragall (PSC-PSOE)
l'ombra dels Maragall a Palau

Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
Joan Manuel Tresserras (ER)
aprenent de l'escola Carod-Puigcercós

Departament de Salut
Marina Geli (PSC-PSOE)
l'amfitriona d'una vaga de metges que va paralitzar el país en plena temporda d'estiu

Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Joaquim Llena (PSC-PSOE)
aprenent de l'escola Zapatero-Montilla

Departament de Treball
Ma. del Mar Serna (PSC-PSOE)
aprenent de l'escola Zapatero-Montilla

Departament d'Innovació, Universitats i Empresa
Josep Huguet (ER)
baró de l'escola prepotent d'Esquerra Republicana

Departament d'Acció Social i Ciutadania
Carme Capdevila (ER)
aprenent de l'escola Zapatero-Montilla

Departament de Medi Ambient i Habitatge
Francesc Baltasar (ICV)
successor del conciliador de la vida familiar i laboral amb càrrec al pressupost públic

Pitjor, impossible.

Bookmark and Share

4 comentaris:

El Teleoperador Feliç ha dit...

JAJAJAJAAaaa

Cada cop pitjor, això degenera a marxes forçades, benvolgut.

El que fa més gràcia de tot és aquests que aneu "d'imparcials" i després escriviu coses com aquestes. ER! (sense la C, però en canvi PSC sí que té la C). Montilla és el president de la Generalitat, no el delegat del govern espanyol, per molt que et foti i que et pugui molestar, la figura del PRESIDENT es mereix un respecte i tu precisament ja ho hauries de saber.

La resta del text, plè d'insults i de menyspreus, em recorda l'alegria amb què l'estil Mas-Madí s'imposa a tot arreu i contra tothom: DVD's, crítiques, ridiculitzacions, prepotència, egocentrisme (si no hi ha CIU tot és un desastre).

En fi, he de reconèixer que al principi em va fotre, com a votant d'ERC, que pactessin amb els més-que-lamentables socialistes.

Però cada dia que passa i a mesura que veig coses com aquesta em fa la sensació que la van encertar. Amb "companys de viatge" així no cal anar-hi.

Per cert és curiós (com a mínim) criticar ERC per fer allò que volia fer CiU: pactar amb Montilla.

SORT QUE QUEDARÀ CIU PER SALVAR CATALUNYA OI ? (quan ciu + psc votaven que sí a aquest estatut que no serveix per res, no era ser un venut aleshores ? anar conjuntament el delegat del govern Montilla i en Mas no era abaixar-se pantalons ?).

En fi.

Felicitats per la degeneració del teu bloc, cada dia hi ha més bilis i menys raonaments.

Ah, i molt ben fet això de no permetre més comentaris anònims després d'haver vist que tothom et critica.

El següent pas és moderar-los i publicar només els que et fan la pilota.

Anònim ha dit...

Aneu d'imparcials? Ni jo ni tu som imparcials, perquè veiem les coses a la nostra manera, per tant, estalvia't etiquetatges fora de lloc.

Tema PSC, tens raó, li escric la C enganxada al PSOE. Entens que el PSOE és el partit espanyol de referència al centreesquerra?

És evident que legalment Montilla és el president de la Generalitat, però políticament aquest senyor té la mentalitat a Madrid, et recordo que és exministre d'un govern ESPANYOL. Per tant, no et sorprengui tant que el consideri un delegat del Govern a Catalunya.

Les teves curiositats, per cert, no tenen cap ni peus. És evident que si s'hagués consumat un pacte CiU-PSCPSOE, el president seria un nacionalista català, diferència amb el tripartit-2, que ha entronitzat, i ER especialment, un exministre espanyol. Entens la diferència?

I un darrer apunt, si aquest estatut, com tu dius, no serveix per a res, què coi feu "governant" amb dos partits que han dit sí a l'Estatut? Esteu plens de contradiccions telefonista...

El permetre o no fer comentaris anònims és responsabilitat meva, perquè soc jo qui administra aquest bloc per molt que et dolgui. I si decideixo moderar els comentaris, què pensaras fer? No respectar la decisió de gestionar el meu bloc com jo vulgui? És aquesta tolerància la gent d'ER? O es que potser tu eres un d'aquells anònims que em critiquen sense donar la cara, i ara t'has vist obligat a buscar qualsevol bloc per poder aportar les teves furtives crítiques?

El Teleoperador Feliç ha dit...

Qui t'ha dit el que has de fer ? Jo t'he dit que no puguis moderar com et surti del nas el teu bloc ?

On he dit que no la respecti ? Vejam si no sabrem llegir ara ... Més aviat sembla que et molesti que ho comenti. Per mi com si prohibeixes els comentaris, ja ho veus, sóc tant intolerant oi...

"És evident que legalment Montilla és el president de la Generalitat, però políticament aquest senyor té la mentalitat a Madrid"

Ah, on el Mas i el Duran van anar a pactar l'Estatut no ? On el Mas va trucar per evitar que es dugués a terme l'Entesa no ?

Vaja ... a Madrid, això sí que ho teniu clar els convergents eh ?

I vosaltres què hi volieu fer amb un partit que ha dit que NO a l'Estatut com ERC ? I què hi volieu fer amb uns espanyols del dimoni com en Montilla? (i què hi vau fer governant amb el PP ???)

ERC evidentment si volia governar per força ho havia de fer amb alguna formació regionalista (PSC, CIU, IC-V ... menys el PP; perquè ERC, no com vos!). I per tant ERC havia de pactar amb CiU o amb PSC, no ?

Exactament en quin punt l'horitzó nacional de CiU és diferent del del PSC ? Quan va a Madrid a pactar un Estatut que suposadament hem decidit tots aquí a casa ?

Per mi tant regionalistes espanyols són els socialistes com vosaltres. Ara que si la gran diferència és que us feu dir nacionalistes, doncs endavant eh ? Encara recordo les promeses del Mas dient que no es podia acceptar un estatut del 50% dels impostos, sense concert econòmic, i sense la paraula nació a l'articulat. Ho recordes tu ?

Anònim ha dit...

On volies que en Mas anés a pactar l’Estatut, al Congo o què? De vegades, el no voler apreciar que on està el poder és a Madrid, us fa caure en la demagògia gratuïta. Si en Mas va o no trucar, li hauries de dir a ell, perquè jo això, humilment, no ho sé.

Em sembla que aquí qui no sap llegir ets tu company, entre altres coses, perquè et repeteixo el que et deia al meu comentari anterior: “És evident que si s'hagués consumat un pacte CiU-PSCPSOE, el president seria un nacionalista català, diferència amb el tripartit-2, que ha entronitzat, i ER especialment, un exministre espanyol.”

Repeteixo que rebutjo la teva demagògia. Governar amb el PP, a on? Recordo que els governs del President Pujol sempre van tenir el 100 % dels consellers, d’arrel catalana i catalanista (molts d’ells, militants de CDC i de UDC).

Crec recordar també, que la prioritat d’en Mas, després de guanyar les eleccions, va ser arribar a un acord polític amb el PSC-PSOE per dos motius: 1) perquè va ser el segon partit més votat al principat tot i perdre 5 diputats 2) perquè el PSC-PSOE, tot i no ser beligerants amb les retallades que es produïen ja al Parlament de Catalunya, va acabar votant sí.

Repeteixo per segon cop, que rebutjo la teva demagògia. Per poc que t’agradi el nostre país forma part d’un Estat que es diu Espanya on la capital del qual es troba a Madrid. Enlloc d’anar al Congo, prefereixes passar per Veneçuela per pactar l’Estatut?

Regionalistes, sí, perquè ER es conformava amb la proposta del Tripartit-1 sobre la cistella d’impostos 0, i CiU va aconseguir-ne el 50% (malgrat ser la proposta inicial de CiU del 100%). Si per això CiU és regionalista, que ho sigui per molts anys. Gràcies per cert, a la pressió mediàtica que va impregnar en Mas amb aquelles i altres declaracions, i nogens menys, amb la feina dels diputats de CiU al Parlament, es va aconseguir el que no s’hagués aconseguit amb una ER claudicant al govern Maragall, que es va conformar amb una cistella d’impostos del 0 % i sense concert econòmic. Ho recordes tu?