RSS
email

Paradoxes de la vida

Aquest mateix matí el President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha fet la visita que li corresponia al rei Joan Carles per a proposar-li el nom del futur President de la Generalitat. Benach, que ha arribat al Palacio de La Zarzuela en Mercedes, ha fet el protocol que estableix la legislació actual. En aquest sentit, s'han produït dues paradoxes de la vida. Primera, que un republicà ha anat a tractar-se amb un rei. Cert és que és el paper que li ha tocat a Benach com a president del Parlament, però res treu que sigui una paradoxa. La segona, políticament incorrecte, és que un polític denominat d'esquerres arribés a La Zarzuela en Mercedes. És veritat que les mesures de seguretat impliquen que no pugui anar en un 2C, però vaja, anar a buscar un vehicle de la gamma de Mercedes diu molt sent d'esquerres. Sr. Benach, no es posi pedres a l'estómac perquè són paradoxes de la vida.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aiii la demagògia Roger.

Estem rabiosos eh ?

Farem algun DVD sobre el tema ?

Anònim ha dit...

Si que té ràbia si. Quan estas al govern no pots triar cotxe. Hi ha els que hi ha. A més, em sembla recordar que Mercedes es la única marca que pot blindar els cotxes al 100%

Anònim ha dit...

Demagògia no, simplement una paradoxa de la vida. Respecte a si Mercedes és l'única marca que pot blindar els cotxes al 100%, ho desconec, però el que sí sé, és que el President Pujol mai va anar en Mercedes, perquè després diguin que era de dretes. Paradoxes de la vida, oi?