RSS
email

Debat preelectoral a l'Avenç


Dijous al vespre, quatre hores abans de començar oficialment la campanya electoral, els cinc portaveus municipals vam ser convidats a un debat preelectoral pel Centre Cultural i Recreatiu l'Avenç.

Durant el debat, els portaveus vam intentar respondre a les preguntes que la moderadora ens va fer sobre diversos temes de família, infraestructures o pactes postelectorals. Curiós sigui dit, que en aquest darrer punt, tant PSOE com PP van manifestar una certa predisposició respecte nosaltres. De fet, el portaveu socialista va evidenciar una desesperació molt gran exigint que em posicionés sobre quin pacte havia de signar Convergència i Unió.

Però jo em pregunto: en Duran signarà algun pacte? És que es dóna per fet que CiU pactarà amb algú, quan és tan possible que no s'arribi a cap pacte com que sí.

Al torn de precs i preguntes, dos veïns em van preguntar un per l'arribada de l'AVE, de per què CiU no havia exigit en pactes antics la seva arribada, i per què no s'havia prioritzat Rodalies. L'altre ciutadà i membre de la candidatura de PSC-PSOE a les passades municipals, em va preguntar altre cop sobre pactes. Com veieu, la gent del PSOE està nerviosa.




Bookmark and Share