RSS
email

Felip Puig fa campanya amb nosaltres


Dissabte pel matí el secretari general adjunt de CDC Felip Puig, va atendre la nostra invitació i va venir a Esplugues per ajudar-nos a fer campanya amb motiu de les eleccions estatals.

Vam visitar el Mercat de La Plana i posteriorment vam dirigir-nos cap al mercadillo d'Àngel Guimerà, on vam poder parlar amb molta gent, i on els socialistes estaven repartint octavetes de ZP.

Curiós que ens els vam trobar, i vaig aprofitar la ocasió per recordar al portaveu socialista que, ara que tenia a l'exconseller de Política Territorial, que li digués el mateix que em va dir a mi al ple, de què els governs de CiU no havien reduït ni un centímetre el Pla Caufec. Al sentir això, en Felip Puig va saltar dient un "i tant que el vam retallar!". Recordar-li al senyor Giner que al ple havia dit el contrari sembla que li va molestar, però va acabar admetent davant d'en Felip Puig que "vam arribar a pactes amb la Generalitat".

Sembla mentida com poden canviar les coses quan s'està a un ple o es coincideix amb un exconseller de Política Territorial oi? Doncs aquestes són les mentides que el PSC-PSOE va difonent sobre Caufec per corresponsabilitzar-nos de les obres de Caufec. Un pla, per cert, en el que el promotor va ser el mateix Ajuntament d'Esplugues.

Per cert, des d'aquí aprofito per agraïr a en Felip i la seva cap de premsa la seva visita.




Bookmark and Share