RSS
email

Montserrat segueix sense fallar-me


Molts dels qui creiem que l'Església ha d'abstenir-se de parlar de política ja que en ella ens hi incloem persones de totes les diversitats ideològiques estem de sort. Una sort que no ha vingut justament de la ma d'una Conferència Episcopal Espanyola flexible amb els plantejaments de cadascú sinó de la ma de l'Abat de Montserrat, Josep Mª Soler.

El Pare Abat en la homilia d'ahir va defensar justament que cap opció política tingui l'"exclusivitat" de l'Evangeli. D'aquesta manera el Pare Abat es desmarcava de la politització que ha assumit la Conferència Episcopal Espanyola i per què no dir-ho també, la justificació modulada que ha fet d'aquell posicionament la jerarquia catalana.

Montserrat segueix sense fallar-me i segueix transmetent un missatge més propera a la realitat, més posat al dia, més modern. Tan de bo fos majoritari el pensament religiós dels benedictins de Montserrat arreu del territori català i espanyol. Estic segur que l'Església tindria molts més seguidors i defensor del missatge de Jesús. Tanmateix, seguiré sense perdre l'esperança.



Bookmark and Share

1 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Llàstima que el (des)govern de Catalunya, sí. Encarà hem dura la vergonya què estic passant el 800 aniversari del Naixement de Jaume I. CiU fou l'únic partit què feu una ofrena floral per celebrar l'aniversari. El tripartit, ni això.