RSS
email

Ple alterat


El ple de dimecres va evidenciar que el PSC-PSOE és molt intransigent en algunes de les problemàtiques més intenses que Esplugues està patint donada la seva mala gestió. I em refereixo d'una manera especial al Pla Caufec que va copsar la major part d'un ple en el que també es van debatre altres temes d'interès.

Sobre Caufec, es van debatre dues mocions pràcticament calcades, una presentada pel bipartit ICV-ERC i l'altra per la Plataforma contra el Pla Caufec. Va portar molt de temps la pluridiscussió de tot aquest material de debat per acabar arribant a la conclusió, sota el nostre punt de vista, que ni la gent de la Plataforma és tan tan bona com es pensen, ni el govern municipal és tan tan víctima com pretén vendre. Ni uns ni altres cedeixen per a res, i és per aquest motiu que des de Convergència i Unió vam proposar una gran reunió entre equip de govern, oposició i gent de Caufec. Proposta que el PSC-PSOE va evitar contestar.

També sobre les reiterades acusacions que el portaveu socialista va fer als governs de Convergència i Unió acusant-los de ser responsables de no rebaixar ni un sol milímetre del Pla, van motivar que reptessim al PSC-PSOE a parlar-ne públicamen per poder demostrar que les paraules del portaveu socialista estaven carregades de mentides.

Finalment també es van tractar altres temes com l'alienació dels pàrquings municipals que hi ha a la vila, o l'increment de densitat de població que vol introduïr el PSC-PSOE. Poc clar tenen el concepte de "qualitat de vida".



Bookmark and Share

3 comentaris:

Montse ha dit...

Per llàstima així es com actua el PSOE o PPOE com els hi diuen aquí a Malgrat.
Ara això, sí, tots els problemes és de CiU,el més fàcil de tot es donar-nos la culpa als unics que ara per ara lluitem per la nostra nació catalana.

Estela ha dit...

veig que hi ha moguda a tots els plens. Nosaltres a torroella també en tenim. De fet convergència estem sols a l´oposició.una abraçada.

Montse ha dit...

Tot i que no sóc d'Esplugues dic... NO AL PLA CAUFEC - PORTA BCN!!! Per motius de feina vaig haver d'informar-me sobre el que es pretén fer i em sembla una aberració!