RSS
email

Sopar de Sentit Comú

Ahir vaig assistir al sopar que va organitzar la plataforma de suport a en Duran Lleida, Sentit Comú a l'hotel Joan Carles I a la part nort de la Diagonal de Barcelona.

L'acte en sí va estar molt bé, començant per la puntualitat i acabant per l'estructura del sopar. Un sopar al que no va poder assistir en persona en Duran degut a la seva recent hospitalització, però que via satèlit ens va dirigir unes paraules d'ànims. La presentació d'en Duran va fer-la l'històric dirigent de CDC, Miquel Roca, també expresident del Grup Parlamentari Català del Congrés dels Diputats.

Sentit Comú es defineix com un "grup cívic constituït com a associació ... i que té l’objectiu de promoure el sentit comú a la política i entre els governants, promoure la responsabilitat de la participació electoral i donar suport a Josep Antoni Duran i Lleida, candidat de CiU a les eleccions generals de 2008".

Des que es va constituïr, les catalanes i els catalans han anat adherint-se a la plataforma cívica. Per a més informació podeu visitar www.sentit-comu.cat




Bookmark and Share