RSS
email

Debat amb salsa espanyola

Ahir em vaig mirar sencer el segon debat. La visió global que vaig tenir va ser la d'un Zapatero molt mitingero, i amb un cert posat de president. En Rajoy, en canvi, buscant molt les pessigolles al contrincant, però inflant-se en la darrera part, quan era més ell mateix, i no seguia tant el fil del que li van dir els seus assessors. En alguns moments tots dos van vomitar, literalment, les parrafades que es van estudiar. I això, un cop més, va denotar que, sense haver-hi un clar guanyador, el "debat" va estar buidat de substància ja que la sra. Viza no va interpel.lar a cap dels candidats. Però canviant de tema, eren necessaris dos debats dels dos grans? No hagués estat més lògic fer-ne un de sol amb els dos grans, i l'altre amb la resta de forces polítiques? O si més no amb les més representatives? Sembla que no. I aquí, tant PSOE com PP tenen la mateixa responsabilitat. Zp, evidentment, amb l'afegit que ICV i ERC li han donat suport, és a dir, que Zapatero era el candidat del Tripartit, tal com ja demostren les paperetes del Senat.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Montse ha dit...

No vaig veure el debat, però vaja dos individus.
Espero que no guanyi el PP, encara que no sóc votant del PSOE, però em fan por aquestes eleccions, el Rajpoy ha dividit, i ha donat una imatge equivoca dels catalans, i dels nacionalismes, això ha fomentat més divisió i més separatisme que mai.

Josep (sl) ha dit...

A mi me fa por el PSOE, El PSOE ha sortit clarament guanyador del Debat i si treu majoria absoluta pot ser igual que el PP. Amb els mateixos tics absolutistes i la mateixa concepció d'Espanya. I els únics que hi poden posar remei són els membres de Galeuscat: CiU, PNV i BNG. Ja que ERC i IU-ICV són. I ho han demostrat clarament altres maneres de votar PSOE.

Montse ha dit...

Ei no ha esta malament no? Llàstima que no he pogut fer ni d'nterventora, però hi haurà moltes eleccions per treballar.