RSS
email

Les obres d'Àngel Guimerà a plenari


El proper dimecres 26 de març hi haurà el ple d'aquest mes. El nostre grup ha presentat una moció per comprometre a l'equip de govern perquè faci els màxims esforços perquè les obres de la Rambla Àngel Guimerà estiguin acabades durant el mes de maig.

Vull recordar que aquestes obres es van fer en plena precampanya electoral, i que fruit de les presses i de la precipitació, van acabar produïnt unes goteres al pàrquing subterrani que fins llavors no havien existit, i a més tot l'enrajolat va acabar trencant-se pels cantons.

El PSC-PSOE sempre ha atribuït la culpa a l'Àrea Metropolitana de Barcelona que és qui s'ha ocupat de la remodelació de la rambla, però em sembla a mi, que el govern municipal hauria de tenir alguna cosa a dir ja que les obres s'executaren en territori municipal, no? Total, que vistes les deficiències que s'han produït, ha arribat la segona remodelació que ha de suposar pal·liar les deficiències que hi han hagut.

Però és desesperant pels veïns i pels comerciants de la zona, com és que molts dissabtes no hi ha ningú treballant i fins i tot quantes tardes no es veu cap operari avançant en les obres, ja que la seva jornada acaba a les 6 de la tarda. Si acabessin a les 9 cada dia, podriem avançar 18 hores setmanals, el que suposaria en els propers dos mesos, 144 hores per accelerar les obres. Però ni l'empresa vol destinar més recursos (equivalent a més despesa) ni l'equip de govern apreta per contenir al màxim els mals de caps i pèrdues de veïns i botiguers.

És per aquests motius que vam donar una oportunitat al PSC-PSOE perquè gestionés aquest tema, però vist que estan sent excessivament "lights" amb l'Àrea Metropolitana, hem cregut que calia portar a debatre aquest tema al ple del dia 26.




Bookmark and Share

4 comentaris:

Montse ha dit...

En qüestió d'obres a la via pública sempre saps quan comencen i no quan acaben. Això si, els qui ho pateixen més són el veïns i veïnes que no tenen més remei que aguantar.

Montse ha dit...

Ei Roger, que tal va tot?, sempre amb la feina, a veure si passe pel meu poble i sabràs el que es viure en la dictadurasocialista després de 30 anys.

Estela ha dit...

crec que sí és un tema per portar a debatre.
Jo torno de vacances amb comissions de govern dijous, a veure que ens expliquen ...una abraçada.

Anònim ha dit...

Sí, però el drama és que és el segon cop que aixequen la rambla en menys d'un any, i això comença a sobrepassar els límits dels veïns.