RSS
email

40 anys de l'Escola Utmar


Ahir per la tarda vaig assistir a la cloenda de la jornada festiva que va organitzar l'Escola Utmar del barri de Can Vidalet. Una jornada lúdico-festiva que estava destinada a la celebració dels 40 anys de servei educatiu que ha prestat l'escola al barri.

La jornada es va dur a terme al Parc de Can Vidalet i el desplegament organitzatiu va ser considerable. Vaig trobar-me allà amb diversos regidors del PSC-PSOE. Curiós que no hi hagués cap altre partit. Bé, dels comunistes ho esperava perquè la seva habitual radicalitat els exclou de tenir en compte el servei que presta l'escola concertada.

Després doncs de xerrar una estona amb el director actual i amb el director fundador, tots els regidors vam ser convidats a fer l'entrega de premis i trofeus que l'organització havia preparat. El sol apretava força, però la il·lusió dels nanos de guanyar premis (la majoria d'ells simbòlics) era tot un espectacle. Sobretot pels més petits que estaven tan contents com quan venen els reis.

En definitiva, va ser una estona prou agrafable com per quedar-m'hi amb bon record. Del que no em queda tan bon record és de com el Tripartit-2 està pretenent asfixiar l'escola concertada mentre que els socialistes d'Esplugues intenten treure ferro al tema posant bona cara. En qualsevol cas, des d'aquí vull felicitar l'equip de mestres que dirigeix en Francesc Utrilla, i a tota aquella gent que ha fet possible, amb el seu granet de sorra, que Utmar hagi complert 40 anys.

Bookmark and Share