RSS
email

L'abús de la vaga de transportistes


Cert és que el preu del cru s'està disparant d'una manera incontrolable per a les economies familiars, per a les empreses de transports, autònoms i pescadors que tenen en el petroli una font bàsica de supervivència per a desenvolupar les seves activitats.

Ara bé, que aquesta gent es queixi perquè cal instaurar un carburant professional a uns costos molt més assequibles que els actuals, és totalment legítim. Però d'aquí a què els "piquets informatius" facin de tot menys informar no té cap mena de justícia en un estat de dret com el nostre. És impermissible que estiguin bloquejant i amenaçant amb represàlies a tots aquells treballadors del sector del transport que sí han decidit treballar.

Qui es pensen que són els "piquets informatius" per a imposar la seva voluntat a aquells que lliurement han decidit treballar? On està la llibertat de cada persona per decidir què ha de fer i què no ha de fer? Aquestes actituds miserables d'aquests transportistes pretenen confondre el legítim dret de vaga amb la imposició de la voluntat d'uns quants.

Però el més penós és veure com el país s'està paralitzant perquè els qui volen treballar no poden per culpa dels radicals i intransigents piquets. Més penós encara que els camions de carburant hagin d'estar arribant a les benzineres escortats per la policia. Cal ja treure la policia als carrers i carreteres del país per tal que es garanteixi el dret de treball dels qui volen treballar.

No és just ni permissible que perquè uns quants vulguin legítimament fer vaga s'obligui a la resta a secundar-la. Això sí, ni Mossos per enlloc, ni consellers fent declaracions ni polítics demanant el cap de ningú.

Així no anem gens bé.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Estela ha dit...

totalment d´acord. una cosa és el dret a la vaga i una altra molt diferent ser un piquet violent que obliga a la gent a anara la vaga.