RSS
email

L'estiu que ens espera

Ahir pel matí va ploure. Però per la tarda va fer molt de sol. Ara bé, per la nit va tornar a ploure i a fer molt de fred. Avui torna a llevar-se el dia assoleiat però possiblement la setmana entrant torni a fer mal temps. Portem amb aquesta inestabilitat algunes setmanes. Abans pensava en l'estiu que vam tenir l'any passat. Només va ser el juliol digne de visitar les platges perquè l'agost va ser mig plujós. I no sé per què tinc la mateixa intuició per l'estiu d'enguany. La climatologia poc a poc va allunyant-se de les clàssiques estacions que ens ensenyaven a l'escola. L'hivern ja no és hivern i l'estiu tampoc és estiu. Són una mescla de tot una mica. Hi ha qui ho atribueix al canvi climàtic i potser tingui raó, però la realitat és que l'encant de cadascuna de les estacions de l'any va perdent-se any rere any.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Estela ha dit...

aquest any necessitem pluges, ara que al pas que hi anem no se que passarà al final!de moment des d´aqui :tots amb el ter i el regants!

Luis Fernández del Campo ha dit...

Buena ocasión para viajar por otras tierras menos lluviosas, y desconectar un poco del mundanal ruido. Así veremos mundo.