RSS
email

Zapatero torna a riure's de nosaltres


Aquest cop tornen els enganys del President del Govern espanyol amb el tema de la publicació de les balances fiscals. La promesa de Zapatero havia estat de publicar-les com a molt tard el 8 de juny, i a l'arribar a aquesta data no s'han publicat. De fet, ja ho va avançar el vicepresident econòmic del govern, Pedro Solves, fa alguns dies.

Però les preguntes són per què aquest personatge té aquest afany d'enganyar al poble català i per li encanta això d'anar posant pals a les rodes al normal desenvolupament de l'autogovern de Catalunya. Sempre es critica el PP pel seu anticatalanisme, però almenys els populars van de cara i en el seu discurs no van de bons per després anar "fotent-nos" per totes bandes, cosa que el PSOE de Zapatero i Chacón té aquesta permanent missió.

Després encara els voten per la por que guanyi el PP. Doncs les coses són més fàcils amb un govern espanyol i espanyolista que et ve de cara que no un govern espanyolista que fa jocs malabars que acaben en no res.

Actituds d'aquest tipus em motiven, al meu pesar, a creure que l'únic camí per acabar amb aquestes trifulques contra Catalunya és l'implantació d'unes estructures d'Estat per al meu país. El que alguns popularment coneixen com a independència.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Llavors encarà hi ha gent s'exclama sobre el creixement de l'independentisme.

Josep (sl) ha dit...

De fet a mi em preocupa que no hagin públicat les balances. Perquè haurien maquillat les dades. Si no les han publicat. És què les dades són tant negres que no és poden ni mitigar ni ocultar i estem pitjor a nivell fiscal de què la Funcas, Fundació Josep Irlà o Foment del Treball havien calculat.

Anònim ha dit...

Pot ser que el problema es degui a què les xifres són massa negres i cal maquillar-les. No obstant això, ja va sent hora que els socialistes començin a donar la cara al poble de Catalunya.