RSS
email

Article del Pont d'Esplugues - Juliol 2008

PASSOTISTE


Sequera, vaga de transportistes, pescadors que no surten a pescar... dos mesos plens de desastre, dos mesos de caos i de silenci dels governs socialistes. A Esplugues el govern municipal ni s'ha preocupat de donar suport al comerç local donada la precària situació amb què s'ha trobat fruit de les vagues de transportistes. Actitud de passotisme que malauradament ja ens ve demostrant el PSC-PSOE.

Passotisme amb el tema de l'auditori. Han estat uns mesos marejant la perdiu, que si al carrer Nord, que si al costat de la Plaça Catalunya, sense escoltar les propostes que des de l'oposició hem anat fent.

Passotisme amb la vella reivindicació de Convergència i Unió d'abordar un espai de trobada entre la Plataforma Contra el Pla Caufec i l'equip de govern atesa la obligació del govern, de trencar les situacions de tensió que es pugin produïr a la nostra vila.

Passotisme amb la gent del barri del Gall. A dia 16 de juny encara no està acabada la rambla i veiem pocs treballadors. Passen directament de resoldre els greuges als veïns i botiguers.

Passotisme amb els veïns del barri Centre perquè han portat la Fira d'Entitats a la Rambla del Carme i perquè no se'ls acaba d'explicar als veïns de la Plaça Santa Magdalena com acabarà el projecte urbanístic que els afecta.

Passotisme amb els veïns del barri de Can Vidalet perquè la font de la Rambla Verge de la Mercè segueix cultivant malves i no acaba de resoldre's la seva posada en marxa, per no parlar tampoc de la famosa problemàtica d'uns contenidors que s'han modificat de lloc i que recullen més de cent signatures queixant-se pel tema.

Passotisme amb els veïns del barri de Finestrelles perquè encara avui tenen carrers sense asfaltar, tot i que el portaveu del PSC-PSOE tingui les galtes de negar-ho per Esplugues TV.

Passotisme amb la voluntat de les monges dominiques de Montsió de no voler marxar d'Esplugues. Lluitarem perquè el PSC-PSOE no expropiï el monestir i es garanteixi el seu dret a la propietat.

Ens desmoralitza veure tant cinisme en la pràctica del servei públic. Reividiquem vells projectes que es van perpetuant en el temps i que el govern del PSC-PSOE és incapaç de resoldre. Això sí, ells, com Zapatero i Montilla, posen bona cara però després etziben bolets a molta de la gent d'Esplugues que pateix el seu mal govern.

Esperem que passat l'estiu el nostre govern municipal escolti una mica més a la gran massa de gent i grups polítics que tenim un model de ciutat diferent. Des de Convergència i Unió seguirem defensant una política de proximitat que contempli escoltar la gent. Creiem que amb voluntat és possible i per això seguirem reivindicant noves maneres de fer.




Roger Pons
Portaveu del G.M. de CiU

Bookmark and Share

1 comentaris:

Montse ha dit...

Ei Roger, veig que treballes i molt, jo ara em començo a incorporar a la meva vida normal, i a contribuir en el que puc, ja que el meu panorama no es gaire, bo, però viure el dia a dia, i faré els plans a curt termini, però de ben segur començaré a fer feina.