RSS
email

Obama supera Hillary


Finalment Obama ha guanyat en nombre de delegats a Hillary Clinton. Al llarg de la campanya demòcrata s'havia anat desmarcant de l'exprimera dama, però no ha estat fins a darrera hora que l'exsenador ha marcat la distància més gran de tota la campanya.

Amb tot plegat Obama esdevé ipso facto candidat demòcrata i ara el que s'esdevé tota una incògnita saber quin paper jugarà Hillary en tota la campanya electoral contra McCain. Segons s'ha sabut, l'equip electoral de Clinton ja s'ha posat en contacte amb l'equip d'Obama per a integrar Hillary com a candidata a vicepresidenta.

Però personalment crec que Hillary no encaixa en el projecte de Barack Obama i que el seu lloc ha de ser la presidència del Congrés o del Senat americà, però incloure-la com a vicepresidenta suposaria obertament una tallada d'ales a l'alè de renovació que projecta el senador.

En qualsevol cas, així actuaria jo, tot i que el problema està a un nivell que res té que veure amb la meva realitat i en un nivell on el que primarà seran els estudis i enquestes que sorgeixin de sondejar la incorporació de Clinton a la candidatura de Barack Obama. No obstant això, sembla ser que ja s'han posat d'acord les dues parts per prendre una decisió amb celeritat per tal de posar la primera contra el candidat republicà.

Des d'aquestes línies per tant, la meva més sincera enhorabona per Barack Obama i pel seu equip. La primera batalla ja està guanyada.




Bookmark and Share