RSS
email

Amiguisme al sí del tripartit

L'amiguisme arriba per enèssima vegada a Palau. Primer va ser amb la col·locació dels "tetes" Carod, Maragall i Nadal, ara, de nou de la ma del conseller de Política Territorial i Obres Públiques Joaquim Nadal, torna l'amiguisme amb l'aprovació d'una ampliació rècord del port del germà d'Anna Balletbó (Eladio Balletbó), ex-diputada socialista. Nadal ha atorgat la concessió per executar les obres i la gestió de l'ampliació a la societat Port Ginestà. El projecte permetrà triplicar l'actual superfície d'aquest equipament, convertint-se en el port esportiu més gran del país. Sens dubte, serà un pessic econòmic pel gerent i soci d'aquesta societat mercantil. Sembla que l'exalcalde de Girona encara està "en forma" per anar fent amiguisme descaradament des del Govern de Catalunya. No n'hi havia prou amb Ernest Maragall, Apel·les Carod o Manel Nadal? Sembla que no. Bé, confio que les forces polítiques que estan a l'oposició es mobilitzin i denunciïn aquest abus de poder. Dubto amb majúscules, que amiguismes com aquest, facin avançar el nostre estimat país. Catalunya necessita menys corrupció i més eficiència al sí del seu govern. Esperem que la patum tripartita corregeixi aquests perillosos tics felipistes.

Bookmark and Share

5 comentaris:

Òscar ha dit...

Amiguisme i autocomplaença.El socialisme català intenta mirar per damunt del hiombro les demés formacions polítiques tot i ser el partit polític català i espanyol amb més casos de corrupció amiguisme i "chanchullus" varis. A en Maragall encara el recordem a BCN per el cas Movilma i per el clientelis-me que hi havia 8i hi ha) a l ajuntament de BCN i a la diputació. Ells parlen del cas turisme o treball on no la justicia ja s'ha pronunciat mentre ells tenen a la seva executiva a un home condemnat per choriço com és le JM Sala...en fi,així són els sociates..

Anònim ha dit...

escolta Roger,en comptes de parlar de "l'amiguisme" dels sociates perquè no parles de l'escàndol de les enquestes durant el govern de Ciu? una mica d'auto-crítica siusplau!!

Anònim ha dit...

Perquè parlar de la oposició que fa el Govern a la oposició és subrealista, i de moment no tinc contemplat parlar-ne. Que el Govern governi i que no faci d'oposició.

Anònim ha dit...

No és amiguisme. És 'gir social'.

Òscar ha dit...

I podem seguir amb el amiguisme: la dona de Bargalló cobra per fer estudis per la Gene...s'acaben els germans i començen les parelles