RSS
email

Espies de Palau

El sectarisme del tripartit està arribant a nivells perillosos. Entenc que pugui ser suculent entrar a determinats webs, o a blocs que políticament no segueixin l'escola d'un mateix. Però d'aquí, a què hi hagi algú que de manera reiterada estigui analitzant diversos blocs, hi ha un pas. Avui ha estat fins al moment, a les 16:05, a les 15:20 i a les 11:45, quan des de la Conselleria de Governació i Administracions Públiques (ERC) han entrat a visitar l'Efectes. Però el preocupant és que no només és l'Efectes Oposats el que es miren de dalt a baix (no només avui sinó que ja fa dies), sinó altres blocs que no seguim, com dic, l'escola tripartita. Possiblement el país funcionaria molt millor, si enlloc d'espiar webs de la xarxa des de Palau, aquesta gent es dediqués a treballar per Catalunya i pel bon funcionament de l'amputat Govern de la Generalitat, i a deixar els jocs de "polis i cacos" pels professionals. Fins i tot en Garfield ho faria millor.

Bookmark and Share

4 comentaris:

Òscar ha dit...

Conseller Carretero:

Després d'aquest bloc estic profundament gelòs d'en Roger Pons i si és cert que és dediquen a investigar blocs convergents els passo la meva adreça:si a la escola pública-laica-i-progre on van estudiar els van ensenyar a llegir (governar ja se sap que no en saben) trobaran el meu bloc als links d'aquest bloc però per si tampoc en saben poden clikar damunt el meu nom o fer un cortar-pegar de http://oscarsv.blogspot.com. I res, a seguir divertint-se mirant blocs en comptes de governar

Anònim ha dit...

Òscar, volia fer-te una puntualització. Jo no he parlat pas de blocs "convergents" sinó de blocs que no segueixen l'"escola tripartita", que crec que és diferent. Sols això.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Molt bo l'exercici de demagògia ... "ohhh estan navegant per internet ENLLOC DE TREBALLAR PER CATALUNYA !!!".

Per favor el tripartit fa les coses prou malament com per no haver d'utilitzar arguments tant lamentables com aquest.

Des de quan visitar una pàgina web és "investigar" ? Tu quan visites una pàgina d'un bloc diferent del teu, l'estas investigant ?? No has pensat que potser senzillament algú visita el teu bloc perquè li agrada ? O el teu sectarisme no concep que això pugui passar amb algú que no comparteixi amb tu militància convergent ?

Apa doncs, a seguir fent demagògia! Si busques algun altre tema genial d'aquests que et treus de la màniga, deixa'm que te'n recomani uns quants: des de la Generalitat ... es fan cafès enlloc de treballar per Catalunya !!! ... es posa la radio enlloc de treballar per Catalunya !!! ... en algun moment hom s'aixeca per anar al lavabo enlloc de treballar per Catalunya !!! I pots aportar-hi alguna foto enginyosa feta via mòbil, on es demostri que s'aixequen de llurs cadires i durant uns minuts no estan treballant per Catalunya.

Anònim ha dit...

No és qüestió de fer demagògia sinó de parlar clar i advertir l'activitat d'alguns "elements" de Palau.

Comparteixo amb tu, anònim, que el tripartit fa les coses prou malament, però el tema que volia evidenciar era que no només l'Efectes, sinó altres blocs, estan sent objecte de control. I perdona que et corregeixi, però entrar cada dia diversos cops al dia a un mateix web, per molt que et pugui agradar un web, denota sospites tot i que ho vulguis justificar. I denota sospites quan casualment es visiten blocs que no segueixen l'escola tripartita i es visiten des d'una conselleria. Jo puc discrepar políticament de moltíssims altres blocs que volten per la xarx@, però t'asseguro que no estic tot el dia penjat a ells. Tinc coses més interessants que fer.

Que m'acusis de sectari quan aquest bloc està obert a tothom i respecta totes les opinions que tots els qui entreu i en voleu deixar, quan la filosofia d'aquest bloc pretén generar punts de vista diferents, oposats (d'aquí Efectes Oposats), demostra una visió absolutament limitada del teu sentit de la paraula sectari company.

Pel que fa al tema de la "militància convergent", aquí ningú parla de colors polítics, bé, tothom no, només tu. L'important no són les marques sinó el que es fa bé o el que es fa malament, es digui Convergència, Esquerra o Partit Socialista. Però es clar, quan s'és crític amb el Govern actual i es parla en català, directament s'és de Convergència. Genial la teva capacitat quadrativa del tema.

I bé, en tot cas ets tu qui fa una bateria de demagògia amb aquest tema. Només he advertit d'una pràctica. No he portat a ningú a la fiscalia, vull que et quedi clar.

Per últim dir-te que m'agradaria que la gent que escrivís en aquest bloc ho fes a cara descoberta (gràcies a qui ho feu) i defensés els seus posicionaments amb continguts reals i no pas amb floritures. Crec en la divergència ideològica inteligent i no en els comentaris gratuïts. Simplement això.