RSS
email

Relliscades no permissibles

Arriba la notícia "bomba" (com alguns l'han qualificada) d'avui. Josep Bargalló, conseller primer del Govern, surt a defensar una contractació que acaba de fer l'Institut Català de la Dona a la seva esposa. Bargalló qualifica aquesta contractació de “absolutament legal, absolutament ètic i absolutament defensable en públic i en privat”. Segurament sigui legal, però ètic diria que no. La senyora Bargalló es pot dedicar al que vulgui, faltaria més, ara bé, defensar la contractació dient que ja va ser contractada durant l'època de Convergència i Unió no és un argument per defensar l'ètica d'aquesta contractació. Val a dir però, que si això hagués passat durant l'anterior Govern, les peticions de dimissió ja haurien arribat al Parlament. Vull dir amb tot això, que és trist veure injustícia en la política. O es critica per un igual a tots, o a ningú. No diuen que tots som iguals?

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer va ser el farwest dels germans Dalton a la Generalitat


i ara és col·locar la dona perquè treballi per l'Institut de la Dona (per quan un Institut de l'Home senyors i senyores de la Igualtat). Aquesta és la igualtat home-dona que propugnen: no tenen suficient empleant a tots els germaníssims que també ho fan amb les seves dones.

Legal ho és, sí, però quina imatge ens dóna de la Generalitat -com si no estigués ja prou devaluada-; si entén que d'aquesta manera defèn els drets de les dones ho porta claríssim (Per ser dona de / Enxufa a la dona de)... tot això s'ho haurà de sentir sr. Èticament Acceptable.

Si aquestes són les polítiques d'igualtat, m'estalvio comentaris.

Anònim ha dit...

Bé. Era d'esparar. Aquest Govern es va podrint com fruita madura. Poc a poc, tots els arguments que justificaven el tripartit estan demostrant ser fal.laços. Ara li toca el tron a la suposada corrupció convergent i a les "mans netes". Tot passa per mentir d'un inci, i no reconèixer que el que uneix jacobins i supostats independentistes és l'odi a CIU.