RSS
email

Les interpretacions d'ERC

El Grup Parlamentari d'ERC, ahir va "explicar" que CiU, PSOE i ICV havien votat junts amb l'objectiu de diluir la presència catalana a la Unesco. Un reconegut periodista, va afirmar, després de sentir aquesta afirmació, que la notícia era, en termes periodístics, una intoxicació. Ratificava la seva interpretació afirmant que el text aprovat ahir pel Congrés és molt similar a l'aprovat pel Parlament de Catalunya, ja que en tots dos apareix la frase de què Catalunya a la Unesco haurà de ser en el marc de "la normativa corresponent". De fet, aquest periodista deia que fins i tot el nostre país havia sortit guanyant una miqueta, ja que el projecte del Parlament establia que la participació del Govern català a la Unesco seria "de forma autònoma, però formant par de la delegació espanyola". L'exemple de la Unesco és un com qualsevol altre. El problema i l'inquietant, és diguem-ne, la poca responsabilitat que està tenint el partit d'en Puigcercós a l'hora d'explicar les coses com són. Malament, si ara, ERC, es dedica a embolicar la troca periodísticament. Tots esperem una mica més dels nostres polítics, especialment en aquests moments en què el Partido Popular està ensenyant la seva cara més fosca del nacionalisme retrocedent espanyol.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Retrocedent" o "retrògada" ?

Anònim ha dit...

Com sempre, un bloc convergent que parla més dels altres que de Convergència.

Però ho podem considerar com a un fet normal, si tenim en compte el que està fent CDC d'un temps ençà ... i és que sempre serà millor criticar als altres que valorar el toll de fang on s'han ficat, el nivell del qual està a punt de colgar-los fins al nas.

Anònim ha dit...

Intento parlar objectivament de la realitat. Ara bé, vistos la majoria dels comentaris que aquests personatges que no us voleu desemmascarar signant com a anònims poseu, t'asseguro que el que jo pugui, segons tu criticar, i segons jo, objectar dels demés, té molta menys punyència que les crítiques que rep CDC per part de gairebé tots els anònims.