RSS
email

S'ho mengen amb patates


Ens remuntem a l'any 2000. Govern del PP a l'Estat Espanyol. Proposta de trasvassament del riu Ebre cap a les conques del sud-est de l'Estat. Suport condicionat de CiU al trasvassament. L'actual tripartit fent demagògia a les Terres de l'Ebre carregant implacablement contra CiU i PP. Arriben a signar el juliol de l'any 2000 el "Compromís dels partits polítics per l'Ebre -en contra del Pla Hidrològic del PP-" en el que es demanava expressament en el seu punt tercer la retirada del projecte de connexió de les xarxes de Tarragona i Ter-LLobregat perquè 'representa l'inici del transvasament de l'Ebre'.

Any 2008, Tripartit desgovernant Catalunya. El Govern català per aturar la sequera de l'àrea metropolitana de Barcelona adopta la mesura que va rebutjar quan era a l'oposició. Això sí, justifica que és reversible i temporal, però s'han acabat menjant amb patates allò del "no al trasvassament". El quart punt de l'acord establia la 'presentació dels recursos i accions jurídiques adients' contra el transvasament de l'Ebre 'en qualsevol dels seus ramals'.

Contradiccions i demagògia que els està sortint cara. Això sí, són polítics que no tenen cap mena d'ètica ni d'escrúpol en no voler admetre les seves pífies. No anem bé.




Bookmark and Share

5 comentaris:

Montse ha dit...

Ja els està bé, així veurà la gent el que és aquest tripartit.
T'apuntes a la party, o què?

Montse ha dit...

Els polítics a vegades sembla que tinguin amnèsia temporal... Està clar, ara s'ho mengen amb patates com bé dius...

Eva Torrents ha dit...

Si Roger, els mateixos que abans deien NO, ara diuen SI, però és que els que abans deien SI, ara diuen NO.

Contradiccions i demagògies per totes bandes.

I el que diu la Montse, els polítics pateixen tots d'amnèsia temporal,
però com sempre és el poble que en paga les conseqüències.

Josep (sl) ha dit...

Roger el ridícul, ser erràtic i plegar-se és el millor dels adjectius que els envio.
Han fet la puta i ramoneta: negant el tema, negant el problema i negant la realitat; dient blanc i negre en 2 frases consecutives, amagar dades i mentir i supeditar els fets fins després de les eleccions per no perjudicar el PSOE. Enganyar, inventar sinònims i expressions per no dir el que anaven a fer. Dir que anaven a fer tirant pel dret i plegar-se al PSOE. I acabar acceptant la solució que tan van negar i per la qual van enverinar tant el territori.

Josep (sl) ha dit...

Tens un meme al meu blog.