RSS
email

Soraya

És la flamant nova portaveu del PP, Soraya Saenz de Santamaría s'ha guanyat la confiança de Rajoy per ser la nova cara de l'etapa que ha de portar nous aires al primer partit de l'oposició a l'Estat. S'ha dit d'ella que és una noia amb fort caràcter però moderada en la vessant política, i algun tic de moderació deu tenir de què els falcons més conservadors s'han afanyat a criticar-la. Pobre noia, acaba de començar i ja van a per ella. Que cruel que és de vegades la política! De totes maneres, crec que és un encert posar una persona moderada i jove al capdavant del partit. Em dóna la impressió que Rajoy vol fer seu el PP i consolidar un equip diferent al que fins ara ha tingut. I tot i no compartir el model polític popular, sí que vull desitjar molts èxits per Soraya, perquè tothom quan té una nova responsabilitat i l'agafa amb ganes i il·lusió mereix aquella primera oportunitat per demostrar la seva vàlua, el seu tarannà. I sovint ens oblidem que tots algun dia ens hem "estrenat" en alguna feina. Per cert, aquesta noia em recorda a Letizia Ortiz però menys creguda.




Bookmark and Share

1 comentaris:

Anònim ha dit...

I amb més curves! Encara que parlant de la Leti, cal agraïr-li la seva magnífica intervenció en català. Al menys, ja que (per ara) pertenyem al Reino de España, els que ens "regnen" haurien de parlar les 4 llengües oficials, no?

L'aparició de la Soraya és d'entrada positiva per reduïr la branca utradretana del PP, però segueixen sent poc amants dels catalans i bascos (menys pels diners)