RSS
email

Any nou, país trencat


En primer lloc, vull desitjar-vos un bon any nou tot esperant que aquestes festes hagin anat molt bé. Sempre és gratificant començar l'any nou amb bon peu tot i que sembla que Catalunya i Barcelona vagin enrere.

I van enrere perquè aquests dies els barcelonesos estan patint una vaga d'autobusos que sembla que no s'acabi de resoldre. Es parla d'una vaga indefinida, i mentrestant, qui paga els plats trencats del maltractament que TMB atorga als seus treballadors són les i els usuaris de l'autobus metropolità.

Però RENFE tampoc queda exempta del desgovern que Zapatero i Álvarez atorguen a Catalunya. Els retards a Rodalies segueixen reapareixent amb insistència. I aquí ningú es queixa i tothom aguanta a les seves cadires. Quina vergonya de governants que tenim! Quins ciutadans més conformistes que tenim! Però realment tenen dret a queixar-se aquells que han permès amb el seu vót que aquests mals governants ocupin les institucions? Espero respostes...

Sempre es diu que el nou any ha de servir per marcar-se objectius i horitzons a complir. I em sembla que el gran objectiu que hem d'aconseguir és refer el país trencat que els socialistes i els seus aliats han fet. Benvinguts al debat, benvinguts a l'any nou!



Bookmark and Share

1 comentaris:

Montse ha dit...

Quina llàstima de país, que tenim eh Roger?, sembla mentida que fins ara Catalunya era la comunitat més moderna, i ara és el cul del món, hi ha molta feina per fer, i per començar desde dins dels nostre propi partit, s'han de solventar totes les discrepàncies, i mostrar una unitat, sinó que donin pas a la gent que volem treballar pel país, i ajudar-nos entre tots, cosa que fan els socialistes, i els convergents no escombrem per casa nostra.
Apart de tot, que tinguis molt bon any 2008, ens coneixerem algun dia?
petonets.