RSS
email

Ferran I l'alliçonador


Sembla ser que el polèmic i avui ja qüestionat demòcrata Joan Ferran (recordem les seves darreres declaracions sobre la "crosta nacionalista" de TV3) s'està convertint en Ferran I l'alliçonador, sabi i mestre del bon fer d'aquest País.

En aquest sentit, Ferran I es dedica a qüestionar l'estratègia de Duran Lleida i de la Federació amb la incorporació d'un video on Duran fa constatar breument els mals que ha permès el PSOE i el seu passotisme envers Catalunya. I potser aquesta amarga però certa realitat és el que ha impulsat un cop més al diputat socialista a ensenyar les dents a Duran i a la gent de CiU.

Ferran I l'alliçonador s'equivoca amb què CiU es va equivocar amb el DVD de les eleccions nacionals. Vull recordar-li que el suposat erràtic video va donar la victòria a Mas. I que el seu cap de files al Parlament (avui li diuen President de la Generalitat) va ser el gran derrotat en aquelles eleccions.

I sisplau Ferran I, no siguis simplista, tu que tens una ment retrògrada i sectària tal com vas demostrar amb les teves desafortunades (aquestes sí) declaracions contra TV3 i la suposada "crosta nacionalista". Tu que vas ser tan desafortunat qüestionant la pluralitat dels mitjans de comunicació públics, no et limitis a dir mentides, perquè ni Duran ni el seu vídeo insulten la immigració tal com pretens vendre. Així que primer ordena els teus paràmetres democràtics i després opina de Duran.



Bookmark and Share

1 comentaris:

Montse ha dit...

En aquest país tothom dona lliçons a tothom, i fa i desfà el que vol, transgiversant el que és vol dir, i ara per ara quina millor ara que qualificar de raciste a algú, o en contra de la immigració.