RSS
email

Concentrar esforços per Obama


El futur candidat demòcrata està cada dia més aprop de ser conegut, i crec que ha arribat el moment en què tots aquells precandidats que han acabat retirant-se de la batalla demòcrata, optin per definir-se, i especialment per donar suport a Barack Obama. I penso d'una manera molt especial en John Edwards.

Edwards sap que no té res a fer, i amb la seva voluntat d'arribar al "supermartes" l'únic que està fent és reduïr les potencialitats d'Obama, o dit en altres paraules, de consolidar el lideratge de Hillary Clinton. Si de debò Edwards apostés per un canvi en el lideratge demòcrata hauria de concentrar els seus vots en Obama i no posar-li més traves.

Val la pena destacar però, que aquesta setmana passada Barack va rebre el suport de dos destacats personatges de la vida americana com són Ted Kennedy (germà petit dels Kennedy) i Caroline Kennerdy (filla del President John Fitzgerald Kennedy). Esperem que l'ajudin a guanyar.



Bookmark and Share

1 comentaris:

Rubèn Novoa i Arranz ha dit...

Les primàries de Florida demòcrates aporten delegats però Hillary ja té "momentum" i dificilment algú li arrabassarà la candidatura a la Convenció Nacional Demòcrata.

Perquè et facis una idea mira l' "impuls" que té pel proper superdimarts:

California Clinton + 12.0
New York Clinton + 22.9
New Jersey Clinton + 18.0

Res. Obama no te res a fer a no ser que Edwards faci un endorsement cosa poc probable.