RSS
email

Jocs de mans al PP


Aquests dies corren per la premsa i per la blocsfera multitud de notícies, opinions i pensaments sobre els darrers jocs de mans que ha fet Rajoy amb motiu de l'elaboració de la candidatura popular a la presidència de l'Estat.

Fa dos dies la notícia era el fitxatge de l'empresari Pizarro, i avui la gran noticia ha estat la derrota de l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón. Sembla que el bipartidisme torna a imposar-me en aquestes eleccions. Un bipartidisme mediàtic que segueix ignorant la resta de forces polítiques que concorreran a aquestes eleccions, i de retruc segueix ignorant la realitat plurinacional de l'Estat.

Sobre el tema de Ruiz-Gallardón, em sembla a mi que fa temps que s'ha imposat l'ala dura. I potser seria el moment de reclutar al mateix Gallardón, a en Piqué, a Manuel Pimentel, Herrero de Miñón, Jaume Matas i alguns dels líders territorials més centristes per consolidar una alternativa política a PSOE i PP. Una alternativa que fugís de la constant picabaralla i que es consolidés com una UCD posada al dia. Segurament que l'Estat funcionaria millor, i l'evolució de les nacions de l'Estat també serien millor tractades.



Bookmark and Share

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece que el PP pierde un gran político para su partido, pero bueno, ellos se lo pierden,¿verdad mi querido concejal?