RSS
email

Trista cavalcada de Reis


M'hauria agradat arribar a avui diumenge dia 6 de gener, pensant que la cavalcada de la nostra vila va ser molt maca, la millor de totes les que he conegut mai. Però malauradament no és així, i això m'entristeix en un dia màgic com avui.

Van venir els Comediants i la banda de música Pare Manyanet, però a banda d'això faltaven moltes carrosses. Només els Pastorets havien fet una modesta carrossa i una altra empresa del poble. I res més. Trista la nostra nit màgica.

Amb tots els diners que s'ha gastat el PSC-PSOE en els comediants, no podrien haver subvencionat a les entitats per haver fet unes carrosses prou maques (com fèien anys enrere) i aconseguir tenir una cavalcada referent a la comarca? Amb quinze carrosses hagués hagut suficient, però les més de 150 entitats sembla que ni s'ho hagin plantejat. Total, el govern municipal prioritza els Comediants a les associacions de veïns i a les entitats.

Doncs sento divergir en aquest model de Reis. Jo hauria volgut una cavalcada com Déu mana i no una cavalcada trista (per no dir-ho d'una altra manera) on el que primaven eren els Comediants i res més. Esplugues mereixia una cavalcada de Reis digna, alegre, senyorial, elegant i participativa. I res d'això ha caracteritzat el passeig reial pels nostres carrers. Però bé, és el que té que governin els mateixos des de fa gairebé 30 anys, que quan les idees s'acaben la governabilitat ho acusa.

Feliç jornada de Reis.



Bookmark and Share

3 comentaris:

Anònim ha dit...

comediants... polítics... ui!

Anònim ha dit...

La nit del 5 de gener és la més màgica de l'any sobretot pels més petits, i això bé mereix una cavalcada ben maca i lluïda. No calen excessos però pels més petits si que cal quelcom més que el que, per les teves parauleses va viure a Esplugues. Els comediants estan bé però potser per un altre moment de l'any (festa major, potser?). El que més importa i esperen els nens són els reis, que haurien d'haver estat els únics protagonistes. Espero que algun dia les coses puguin canviar.

Luis Fernández del Campo ha dit...

Totalmente de acuerdo con lo expresado por Roger.
El dinero gastado en Els Comediants se podría haber invertido en dar mayor vistosidad a la Cabalgata.
Es facil que al equipo del PSC se le acabe ocurriendo la genial idea de encargar la Campaña Electoral a Els Comediants. Al menos, nos reiremos un poco con payasos profesionales y no con los aficionados que gobiernan en Esplugues desde tiempos inmemoriales.