RSS
email

100 dies amb 43 càrrecs més de confiança


Ahir feia la primera valoració sobre els 100 primers dies de govern Tripartit-2. Avui però, volia deixar constància d'una dada que va sortir a la premsa i que em va motivar a deixar aquest post al bloc.

Es tracta dels càrrecs de confiança. El Tripartit-2 ha incrementat en 32 persones respecte el Tripartit-1 els alts càrrecs del Govern. Sens dubte que en aquest sentit, el Tripartit-1 de Maragall va ser menys agressiu que el silenciós Tripartit-2 de Montilla.

Però si reculem fins al darrer govern de Convergència i Unió, els càrrecs de confiança han arribat a incrementar-se fins a 43 persones. Això és progressisme, cert, però progressisme per a les butxaques d'aquests càrrecs de confiança de més, sobre els que tenia el Govern Pujol.

És evident que per la butxaca del contribuent, això no ajuda gens a contenir les despeses de la classe política afincada al poder. No m'invento xifres, em limito a donar les xifres publicades per un diari de gran tirada. Ens venien Montilla com el gran gestor... però de Catalunya o dels mandataris del PSC-PSOE (i amb la complicitat d'ER i ICV) ?. Crec que amb aquestes xifres, la resposta queda clara.

Bookmark and Share