RSS
email

Una fotografia... compromesa?

Seguint la nostra línia d'entesa amb tots els partits polítics d'Esplugues, dissabte el Partit Popular ens va convidar a una calçotada popular que va fer al Pas del Sucre. Just quan en Luis Ortega em va veure, va venir a presentar-me a en Josep Piqué i gairebé sense adonar-me'n, ens van fer la foto. Ja vaig advertir en broma que la foto no em convenia, al que vaig obtenir al resposta del fotògraf "a ti no pero a nosotros sí". D'aquí van sortir els riures que la càmera va captar. Arribàvem just quan els portaveus d'ERC i d'ICV marxaven. No vam estar massa estona perquè el temps es va girar en contra, i sense sol, va acabar plovent. Voliem fer acte de presència igual que vam fer-ho dies enrera en la inauguració de la seu d'ERC. Crec igualment, que és el camí d'entesa que Esplugues necessita, més enllà del tarannà de la gent de Convergència i de Convergència i Unió.

Bookmark and Share

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que els de CiU podeu passar d'anar al notari a "compadrejar" amb l'espanyolisme més fatxenda i carrincló. A veure si ho publiques o ho censures com fan a El Pont.

Enhorabona Roger!

Anònim ha dit...

Quina gràcia tindria censurar-ho?

Anònim ha dit...

Crec que la política municipal i els seus problemes,tenen poc a veure amb els posicionaments dels diferents partits.
És bo que els diferents grups municipals mantinguin unes relacions cordials.És la única manera de poder fer, entre tots, que Esplugues tiri endevant.Tan de bó que l'alcadessa i el seu equip, adoptessin la mateixa actitud.

Anònim ha dit...

Si no vols censurar, perquè filtres comentaris ? (o ja ho has deixat de fer?)

Anònim ha dit...

Perquè no permets que es comenti, i requereixes la teva aprovació per publicar un comentari ?

Filtrar = censura :)

Si no vols censurar no activis l'opció de "comentaris en espera de ser aprovats per l'amo del bloc".

No trobes ?

Anònim ha dit...

Entenc per censurar, no publicar allò que no va amb el meu pensament polític. I això no ho faig pas. Cadascú diu el que creu i jo ho aprovo.

Ara bé, temps enrera, determinats lectors del bloc havien arribat a llimar l'insult i la falta de respecte contra altres lectors per no pensar com ells. Un fet impermissible.

De fet, algúns participants actius, se'm van queixar i amb raó per això, i de fet, moderar els comentaris simplement persegueix això.

Per altra banda, jo t'emplaçaria a debatre i a parlar de política i no de temes irrellevants pel debat polític com és això de la moderació de comentaris. Tanmateix, si vas seguint el bloc, veuras que aquí ningú censura res.

Penso ara en el debat que vaig tenir en aquest mateix bloc amb la diputada socialista Lourdes Muñoz, o altres comentaris que vas o van deixar al post de la xerrada que vam fer els quatre grups d'oposició fa uns dies.

Tot està publicat i per tant demostra que de censura, res de res.