RSS
email

Quin grau de crispació!

El cas "De Juana Chaos" està arribant a uns extrems perillosos. Perillosos especialment per l'actitud de tensió i de violència moral que està executant el Partido Popular. Justifiquen tot en nom de "fer oposició", i això no és. Ara els hi ha agafat la moda de fer manifestacions contra el President Zapatero. És evident que qualsevol té dret a manifestar-se pel que vulgui, però que un partit que ha de ser alternativa de govern es dediqui a convocar manifestacions "cada dia", no aporta absolutament res al debat polític que hi ha d'haver entre les principals forces polítiques de l'Estat.
És més, crec que la manifestació és una eina per a expressar-se en supòsits de greuges forts contra alguna decisió, però no per dir públicament que estan en contra de la política antiterrorista de Rodríguez Zapatero. En aquest sentit, crec que el PSOE l'ha encertat decidint fer públics els beneficis penitenciaris i les excarcelacions de terroristes durants els governs d'Aznar. Aquesta doble moralitat del PP denota una manca d'ètica i d'escrúpuls polítics impropis d'un partit amb vocació de govern.
Si l'aliança de totes les forces polítiques representades a les Corts Espanyoles convoqués una manifestació en contra de la intolerància i la voluntat de crispació del PP, veuriem qui tindria el suport majoritari dels ciutadans de l'Estat. I tots plegats, comencem a estar bastant tips d'aquest PP intransigent i mancat d'escrúpols.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tendría mucho que escribir, pero el espacio está limitado, así que...
A falacia y demagogia suena últimamente la palabra crispación. Si crispar es lo que hace el PP, crispar es lo que hizo el PSOE en 2002-2004. Y si el PSOE canalizó la opinión del pueblo en ese periodo, pues eso hace el PP ahora. Las formas son las mismas, los fondos por supuesto que no, en todo caso subjetivos por lo que no entraré en ello. Pero seamos justos y llamemos a las cosas por su nombre, o por el mismo, ante mismos hechos al menos.

vicky

Anònim ha dit...

LLego un poco tarde a esta escrito. Solo decirte que lo de Juana Chao ha sido una tomadura de pelos para todos...Que ese asesino no cumpla sus penas es injusto pq ni siquiera se arrepiente...ya les vale....Ahora pensando fríamente iré más tranquilamete a Madrid sabiendo que este individuo no está allí.