RSS
email

La oposició unim esforços per a Esplugues

N'estem tips. Tips de despesa institucional innecessària, tips de càrrecs de confiança que cobren 1.000.000 de ptes al mes, tips de què responguin a les nostres preguntes totes de cop i mancades de transparència, tips de què responguin el que volen i tips de què no ens responguin a les preguntes de control. Tips de què juguin amb una necessitat tan fonamental com és l'habitatge. Tips de les inauguracions olímpiques com la de dissabte passat al camp de futbol del Molí. Per tot això, els grups de la oposició hem unit esforços per a organitzar una xerrada titulada La veu de la oposició a l'Ajuntament d'Esplugues que farem el proper dimarts 20 de març a les 8 del vespre al Casal de Cultura Robert Brillas per a explicar la tasca conjunta que estem fent a l'Ajuntament. L'actual equip de govern ha aconseguit el que en 28 anys de govern socialista no havien aconseguit: unir els esforços de la oposició. Enhorabona, van pel bon camí.

Bookmark and Share

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Pons, si trenqueu la majoria absolutista de la Pilarica, en ser 4 grups a l'oposició, us podrieu rotar l'alcadia un any cadascú. Vas pel bon camí!

Anònim ha dit...

Y tal como van las cosas, podrían ser hasta 5 grupos de oposición, que los de Ciutadans vienen pisando fuerte!

Anònim ha dit...

Home, jo crec que tot i que ho organitzem els 4 grups representats, Ciutadans d'Esplugues podran contribuïr al debat, així com la resta de veïns que s'animin a venir.

Anònim ha dit...

Ei! Roger no facis trampes.
Publica allò que algú es pren la molèstica d'escriure. I jo en aquest cas, l'únic que dic és que heu pactat amb els fatxes del PP i que ERC també. Vas bé, cirerer!