RSS
email

9 partits "governant" Catalunya

Hi ha coses increïbles, i aquesta n'és una. Ens situem: Esquerra Unida i Alternativa està formada per una coalició de partits radicals: Partit dels comunistes de Catalunya, Partit Socialista Unificat de Catalunya Viu, Partit Obrer Revolucionari, Col·lectiu per una Esquerra Alternativa i Partit d'Acció Socialista de Catalunya).

Un total de 5 partits polítics. Sumem IC fan 6, i els verds són 7. Als 7 partits sumem ER i PSC-PSOE, i ens queden 9 partits governant el país, 5 dels quals apelen al marxisme i a la revolució i a nose quantes coses més. En Robert Bellaubí fa una reflexió similar a aquesta. S'ha de governar amb els peus a terra, però això no ho deu compartir en Montilla, quan ha posat a les mans de tots aquests reaccionaris la seguretat del nostre país. I si es governés bé, encara tindria sentit, però vist el silenci d'aquest govern, que EUiA hagi editat 5000 exemplars del pacte del Tripartit-2 és tot un enginy imaginatiu.

Des d'aquest satèlit del Tripartit-2, al·leguen l'edició per a justificar que cal donar a conèixer el text. Imaginatiu és poc, perquè si pretenen arribar als ja passats 6 Milions de catalanes i catalans amb només 5000 exemplars demostren tenir una capacitat d'entendre el país brutal. Allò que en diem "visió 0". Tanmateix, millor que aquests radicals es dediquin a fer llibrets del Tripartit-2 i que s'allunyin dels comandaments de la seguretat d'aquest país, que prou feina té Montilla per atendre els greus problemes existents.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Roger, que t'oblides de Ciutadans pel canvi!

Anònim ha dit...

Rectifico, no són 9, sinó 10 partits. Tens raó anònim...

Anònim ha dit...

potser si tinguéssim el 3% podríem fer 6 milions d’exemplars i fins i tot un DVD.