RSS
email

Prepotència i mala educació

Ahir vam tenir ple municipal. Va haver-hi molta discussió política, i de nou PP, ICV, CiU i ERC vam unir esforços per reclamar ordre i transparència en el tràmit de les preguntes de control que fa l'oposició a l'equip de govern. Però abans d'encetar aquest prec, l'alcaldessa d'Esplugues va evidenciar la seva mala educació i la seva prepotència interrompent-me mentre estava fent una intervenció sobre el fosc cas de la contractació d'un advocat. Intervenció que vaig haver d'interrompre per demanar-li que deixés de posar cares gesticulatives i grotesques mentre jo intervenia. La seva brillant resposta va ser replicar-me perquè segons ella s'havia sentit al·ludida. És evident que per al·lusions les meves i les dels altres 8 regidors de la oposició, que constantment hem d'aguantar la mala educació d'aquesta senyora, la qual es dedica de forma reiterada a fer "muecas" i a posar cares grolleres mentre intervenim. Es va sentir al·ludida i va tenir les galtes d'interrompre'm. Però quan ella ens al·ludeix als demés, no tenim el dret d'interrompre-la. Home, no és procedent. O tots o ningú, però que abusi injustament de la majoria absoluta i de la seva posició de presidenta del plenari, denota tenir una absoluta prepotència i una manca d'educació impròpies del càrrec que representa. Amb l'anterior alcalde això no passava. Jo vull un alcalde digne per a Esplugues. I des del juny passat no el tenim.

Bookmark and Share

3 comentaris:

Òscar ha dit...

Roger, saps que ella no ho fa espresament...té de cul a tot el PSC del Baix Llobreggat i està permanentment questionada per els seus i els demés. La Pilarín no despega i la seva majoria absoluta perilla molt.

Està nerviosa i espantada i ja saps que la pobra dona quan li dius les veritats s'acolloneix i et diu la primera bajenada que li ve al cap o fa carasses.

Quina pena!Sort que el 27 de Maig els espluguins i esplugines poden construir amb el seu vot PONS CAP AL FUTUR! ;->

Per cert: http://www.ciu.cat/microsite_seccions.php?sec_ID=1099&ms_ID=6

XD

Abraçades!

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo, yo estuve entre el público, viendo el pleno. La alcaldesa no sabe estar, ni comportarse. Nunca lo ha hecho. No tiene la talla política ni aún menos la humana, que requiere el puesto de alcalde.

Anònim ha dit...

Jo incidiria en el que dius Ciutadà, que una persona que ostenta la màxima representació del nostre poble ha de garantir la talla suficient, i l'actual alcaldessa ens dóna motius per no veure-la suficientment capacitada.

En aquest sentit, amb el canvi d'alcalde hem perdut dignitat institucional. Almenys amb en Palacín, a pesar de tot, la institució tenia un caliu més humà