RSS
email

Expropiacions a Can Clota


Al ple de divendres passat, el PSC-PSOE, amb el suport del PP i ICV va aprovar el projecte de reforma de Can Clota. Fins aquí, res a dir. Can Clota requeria des de fa anys inversions per tal de millorar i de garantir la vialitat i els seus serveis bàsics.

Ara bé, el punt pel qual tant CiU com ERC vam abstenir-nos a la votació va ser la potestat que donava el document d'acord a l'alcaldessa per a tramitar unes expropiacions. Unes expropiacions que es faran a una majoria de veïns grans d'edat, alguns d'ells amb desinformació per part de l'equip de govern. La rumorologia popular ens ha fet arribar que a alguns veïns els han convençut sense cap mena de garantia perquè cedissin les seves cases. Cert és que només és rumorologia, però en el cas que fos certa, no ens podiem arriscar a haver donat el nostres suport a un tema així.

Tanmateix i mirant l'expedient, no vam veure cap carta ni cap notificació per als veïns, on s'indiqués la voluntat d'expropiar del govern municipal. No constava cap document que ens donés garantia alguna de què els veïns són coneixedors de les intencions del govern socialista, més enllà de publicacions oficials. És en aquest sentit, que vista la poca transparència del procés i la manca de garanties per als veïns afectats, vam veure'ns obligats a abstenir-nos en aquest punt de l'ordre del dia.

Bookmark and Share