RSS
email

Èxit de la xerrada dels partits de l'oposició



Dimarts passat vam fer els quatre grups de l'oposició la xerrada "La Veu de la Oposició a l'Ajuntament d'Esplugues". Era una iniciativa impulsada per nosaltres que vam fer extensiva a les altres tres forces polítiques. Estic content de la resposta que van tenir així com de la implicació a l'hora de coorganitzar l'acte. La sala gran del Casal de Cultura estava plena a vessar. Vam aconseguir mobilitzar els veïns per tal que puguessin escoltar quatre temes que vam plantejar:
  • En Luís Ortega (PP) va parlar sobre els nous habitatges i la campanya mediàtica que el govern municipal està fent sobre el tema.
  • La Isabel Puertas (ICV) va parlar sobre els darrers pressupostos municipals i la modificació de crèdit que el govern municipal ha fet a tan sols tres mesos de l'aprovació del document pressupostari.
  • Jo vaig tractar el processos de contractació del polèmic advocat i del càrrec de confiança, aquest senyor que s'està emportant 1.000.000 de ptes al mes.
  • I en darrer lloc, en Jordi Figueras (ERC) va comentar la política urbanística que està aplicant el Partit Socialista al sector de Cal Quirze i al sector de la Rambla del Carme.
No sé fins a quin punt va ser tot lo entenedor que la Lída i jo voliem que fos, però era l'"estrena" d'un acte d'aquestes característiques.

Per últim, em va agradar poder sentir els veïns parlar amb fluïdesa i sense embuts, dient les coses com ells crèien. De fet, no va tenir res a veure amb el modus operandi que s'aplica al funcionament de preguntes als plens. Estava a la taula dels ponents, i vaig sentir una proximitat que em va omplir, una proximitat que al saló de plens em costa més de sentir. Potser perquè el diàleg preferentment és amb l'equip de govern.

Resumint, que crec que va valdre la pena plantejar els punts d'acord i demostrar que, a pesar de les diferències, el PSC-PSOE ens dóna motius suficients per arribar a entendre'ns els partits de la oposició, que al cap i a la fi, estem representant 46,57 % dels veïns d'Esplugues.

Bookmark and Share

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la que està caient des de Madrid, jo no aniria amb els fatxes del PP enlloc.
Vosaltres mateixos. Ara que pitjor és que Esquerra ho faci.